POZDRAVI MALEGA BOMBAŽKA ENZA

Naš bombažek Enzo, ki že kar nekaj časa biva v svoji novi družini in se je nanjo že popolnoma navadil, se je s svojimi skrbniki podal tudi na morje, kjer je neskočno užival, saj je bil po pripovedovanju njegove družine glavna morska atrakcija. Oboževalk mu ni zmanjkalo, tako da se je že skorajda odločil za preobleko J, kakšna sončna očala in velik klobuk bi mu na sprehodu prav prišla, da bi v miru lahko opravil “branje novic” brez vseh nepotrebnih motenj J. Baje se ni izkazal kot morski volk, raje kot za plavanje se je odločil za pobiranje morskih alg na plaži, naučil pa se je tudi lajati in sedaj misli, da je največji in najboljši čuvaj na tem svetu. No, odkrita je še ena Enzova lastnost: očitno imata ime in obnašanje neko povezavo – italijansko ime in italijanska hrana: Enzo ljubi kumare in paradižnik J, ugotovil je, da je v času največje vročine to najboljša hrana.

Ko je družina prišla nazaj domov, se je Enzo neizmerno razveselil svojega vrta in je seveda takoj moral vse prekontrolirati, če je vsa trava še vedno na mestu in tudi, če mu slučajno kdo ni zakopal kakšne luknje, ki jih je s tako muko, pred odhodom na morje, izkopal.

Hvala lepa skrbnikom za lepe novice, predvsem pa za enkratno skrb za malega Enzota in vso ljubezen, ki je je deležen. Vsekakor pa se priporočamo za še več slikic in pa poročil o bombažkovih pustolovščinah.

Published in: on 30/07/2010 at 5:41 popoldan  Komentarji so izklopljeni za POZDRAVI MALEGA BOMBAŽKA ENZA  
%d bloggers like this: